HIFU energy cell

Descriere produs

H.I.F.U. ENERGY CELL adopta tehnologia Ultrasunetelor Concentrate de Inalta Intensitate (HIFU), care trimite energie ultrasonica concentrata la o adancime precisa, distrugand celulele grase, pentru a reduce depozitele de grasime si dimensiunile corporale. Este o metoda non-invaziva de reducere a grasimilor si de conturare a abdomenului, coapselor si soldurilor, oferind pacientilor efecte impresionante si satisfactie de lunga durata.

HIFU patrunde cu energia sa ultrasonica pulsata in stratul de grasime subcutanat la o adancime exacta de 7mm si 13mm, iar energia ultrasunetelor inalte vizeaza doar tesutul gras subcutanat, distrugand celulele de grasime de sub suprafata pielii, in timp ce tesuturile inconjuratoare, precum epiderma, vasele de sange si nervii, nu au de suferit. La final, trigliceridele, acizii grasi si reziduurile celulare de la celulele grase distruse vor fi eliminate prin procesul natural de drenaj al organismului.


Click aici pentru mai multe informatiiInformatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  FinantareFrecventa 4 Hz

Capete de tratament: 2 buc

Adancime focala - 7mm si 13 mm

Nivel energie pentru tratament - Scazut, Mediu, Inalt

Mod de tratament - Pulsat, Continuu

Dimensiunile varfului - 105x150x165 mm

Dimensiune - 455x350x1000mm

Masa neta -48 kg

loading content...
loading content...
loading content...
loading content...

V-ar putea interesa si
HIFU Viola infiuth


 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult