Clienti

SERVICE & GARANȚIE

Garanţie Nelimitată

Va ganditi sa investiti intr-unul din echipamentele noastre?
                                      
Un echipament de estetica medicala este profitabil doar atat timp cat este complet functional. De aceea, L’ORTEC MEDICAL va asigura contractual garantie si suport tehnic complet pentru toate echipamentele din gama HIFU / RF FRACTIONAL pentru ca investitia dvs. sa fie intotdeauna protejata.

Prin garantia nelimitata de la L’ORTEC MEDICAL puteti fi sigur ca orice problema va fi rezolvata rapid si definitiv, fara nici un cost si cu o minima investitie de timp din partea dvs. Va oferim:

1. Garantie nelimitata pentru serviciul de inchiriere – Orice s-ar intampla, rezolvam si reparam rapid fara costuri pentru dvs.
2. 2 ani garantie completa direct de la producator la cumpararea sau achizitionarea prin leasing a oricarui echipament din gama. – Nu aveti niciun cost pentru cel putin doi ani.
3. Solutionare in maxim 48 de ore a oricarei situatii de service. – Rapid si eficient, suntem oricand usor de contactat.
4. Piese de schimb si subansamble mereu pe stoc – Ne asiguram intotdeauna un stoc suficient de subansamble pentru service si le putem expedia rapid, prin curierat, in toata tara.

Echipa tehnica L’ORTEC este la dispozitia dvs. 24/7 pentru a va oferi cea mai rapida si pertinenta rezolvare. Orice situatie de service este intampinata cu entuziasm de echipa noastra ce ofera imediat o solutie rapida.

Intelegem cat de important este sa va puteti desfasura activitatea fara intreruperi si vom face intotdeauna tot posibilul pentru a rezolva orice problema tehnica in timp record.

Pentru mai multe detalii despre suportul tehnic, serviciile post-achizitie, garantie si conditiile de service oferite de noi, ne puteti contacta la 0770 184 412.    

 

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare

 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult