Clienti

Extinde veniturile afacerii tale

Stilul alert de viata introduce serviciile de infrumusetare pe prima pozitie in topul clientilor dornici in rezolvarea unei probleme de intretinere corporala.

Tratamentele pentru indepartarea celulitei, stratului adipos, surplusului de greutate, pielea flasca si vergeturi sunt din ce in ce mai cautate.
In plus, tratamentele cu HIFU si RF FRACTIONAL devin din ce in ce mai populare in tarile occidentale datorita rezultatelor exceptionale obtinute, astfel ca tot mai multi romani incep sa auda de ele. Aceasta industrie este la inceput de drum in Romania, iar potentialul este imens pentru cei care sunt primii.

V-ati dori sa puteti oferi mai multe tipuri de servicii intr-un timp scurt, dar nu doriti sa va asumati inca riscurile unei investitii?

cum puteti face acest lucru cu usurinta fara sa fie nevoie de investitii uriase si sa descoperiti potentialul acestor tratamente aproape fara risc.
Cele mai noi si revolutionare tehnologii HIFU / RF FRACTIONAL folosite cu succes pentru combaterea celulitei, stratului adipos, kilogramelor in plus, tratarea pielii cu elasticitate scazuta si vergeturilor,  netezirea ridurilor, sunt acum disponibile centrelor din Romania in conditii foarte avantajoase.

Avand costuri de rulare si intretinere foarte mici, dar o putere de atractie foarte mare, echipamentele HIFU si RF FRACTIONAL pot mari veniturile afacerii dumneavoastra!

Cat puteti castiga dupa o luna de utilizare a echipamentului HIFU / RF FRACTIONAL? 

Iata un exemplu al unuia din clientii nostri in a doua luna de inchiriere:

Incasari din abonamente si sedinte individuale, intr-un regim mediu de lucru, pentru:

  • HIFU: 400 euro/ sedinta x 3 clienti/zi x 20 zile/ luna = 24.000 euro
  • RF FRACTIONAL: 300 euro/ sedinta x 5 clienti/ zi x 20 zile/ luna  = 30.000 euro

Costuri (echipament, angajat, consumabile): 700 euro
Calcul:  24.000 euro + 30.000 euro = 54.000 euro – 700 euro = 53.300 euro
Profit: 53.300 euro

Puteti testa rentabilitatea acestui model de afaceri fara sa investiti in achizitionare. Inchiriaza-HIFU.ro va ofera posibilitatea de a inchiria echipamente HIFU / RF FRACTIONAL, oferindu-va tot suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa puteti oferi tratamentele dorite de clientii dumneavoastra chiar din prima zi.

De ce sa inchiriati unul dintre echipamentele HIFU / RF FRACTIONAL?

  1. Primiti un kit complet ce include aparatul, training de specialitate gratuit si materiale de promovare.
  2. Echipamentele sunt certificate medical CE, FDA, ROSH si respecta standardele ISO 13485 si ISO 9001.
  3. Puteti obtine rezultate spectaculoase datorita capetelor de tratament de ultima generatie cu tehnologie HIFU si RF FRACTIONAL care permit un control optim.
  4. Garantie nelimitata.
  5. Asistenta completa din partea echipei Inchiriaza HIFU.
  6. Va puteti concentra fara presiune pe cresterea afacerii si promovarea serviciilor, costurile fiind foarte mici.
  7. Puteti returna echipamentele oricand, daca doriti acest lucru.

Extindeti gama de servicii pe care o puteti oferi incepand de ASTAZI! Contactati-ne la 0770 184 412 pentru o oferta personalizata si mai multe informatii.

Descoperiti serviciile extrem de profitabile care vor creste cu usurinta traficul de clienti!
*Conform unui studiu INSOM


Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare

 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult