Rezultate clinice

Intrebari frecvente RF Fractional

Este mai avantajos sa inchiriez sau sa cumpar un echipament RF FRACTIONAL?
Solutia cea mai buna depinde de nevoile dvs. si de bugetul disponibil. Varianta de inchiriere implica riscuri reduse si un cash flow confortabil inca din primele luni, dar nu sunteti proprietarul echipamentului. Atunci cand cumparati, puteti folosi echipamentul cum doriti si va amortizati investitia mai repede. Orice varianta ati alege, veti avea beneficii sigure. Un echipament inchiriat poate fi oricand achizitionat, daca va doriti acest lucru.

Care este perioada minima de inchiriere a unui aparat RF FRACTIONAL? 
Perioada minima este de 3 luni. Desi un aparat RF FRACTIONAL poate aduce profituri substantiale chiar si intr-o luna, credem ca o perioada de minim 3 luni este necesara pentru a observa adevaratul potential al acestor echipamente. Oferim acest sistem de inchiriere pentru ca stim ca echipamentele noastre pot aduce rezultate spectaculoase in cazul fiecarui tratament.

Pot cumpara echipamentul dupa ce l-am avut in chirie?
Da, dupa terminarea contractului de chirie puteti opta pentru achizitionarea aparatului (leasing sau cash) si veti primi si un discount proportional cu perioada de inchiriere. 

Daca doresc sa achizitionez in leasing un aparat RF FRACTIONAL, beneficiez de discount?
Sigur, prin ambele variante posibile de plata, cash sau leasing, veti putea beneficia de discount deoarece L’ORTEC MEDIAL primeste plata integrala a aparatului. Avantajul unui leasing este ca aveti o plata lunara mica, asemanatoare cu o chirie lunara, dar la sfarsitul contractului echipamentul ales ramane al dumneavoastra.

Daca inchiriez sau achizitionez un echipament RF FRACTIONAL voi primi training?
Da, fie ca inchiriati, achizitionati sau optati pentru leasing, va oferim o zi intreaga de curs in care veti invata teoriile care stau la baza tehnologiei si prin sesiuni de practica veti dezvolta abilitatile necesare operarii in deplina siguranta si incredere a echipamentelor HIFU /RF FRACTIONAL. Pe toata perioada contractuala veti avea acces la un trainer specializat pentru orice tip de intrebare sau ajutor.

Voi primi materiale informative despre aparate si procedura? 
Fiecare echipament RF FRACTIONAL este insotit de un KIT de marketing complet. Acesta contine: fise pentru diagnoza pentru clienti, contract de servicii si consimtamant, brosuri cu informatii legate de procedura, afise, bannere indoor si outdoor care se personalizeaza cu datele companiei dumneavoastra. 

Cat de interesati sunt clientii de serviciile oferite cu ajutorul echipamentelor RF FRACTIONAL?
Procedeele prin care se realizeaza remodelarea corporala sau intinerirea pielii au devenit extrem de populare si in Romania. Farmecul acestui proces consta in faptul ca odata ce rezultatele se vad imediat dupa prima sedinta, cu siguranta clientul se va programa si pentru urmatoarea. In prezent, nu foarte multe saloane de infrumusetare dispun de acest serviciu, insa cabinetele de estetica medicala s-au ocupat in ultimii patru ani de promovarea acestui lucru.

Sunt procedurile efectuate cu aparatele RF FRACTIONAL daunatoare pentru mine?
Raspunsul este nu. Procedurile sunt non-invazive, iar pana acum nu au fost inregistrate efecte adverse. Echipamentele nu prezinta niciun risc pentru pacient sau operator.

Sunt dureroase tratamentele realizate cu ajutorul echipametelor RF FRACTIONAL?
Majoritatea pacientilor afirma ca nu este dureros, senzatia simtita fiind uneori chiar placuta.

Care este durata unui tratament complet de RF FRACTIONAL?
Durata variaza in functie de numarul de zone alese. Astfel, o sedinta completa poate fi efectuata in 30 pana la 90 de minute.

Trebuie sa fac ceva inainte de inceperea tratamentului?
O consultatie este intotdeauna necesara, pentru ca acest lucru ii va oferi operatorului posibilitatea de a evalua cerintele clientului si il va ajuta sa inteleaga ce rezultate cauta, astfel incat sa poata gasi solutia perfecta pentru acesta.

Cat de repede voi vedea rezultatele?
Modificari vizibile se vor observa imediat, dar de obicei rezultatele cele mai notabile apar dupa doua-trei luni. Aspectul pielii va continua sa se imbunatateasca pana la 9 luni dupa tratament. Tratamentele multiple vor da rezultate mult mai bune.

Cat timp dureaza efectele tratamentului?
Rezultatele difera de la caz la caz, insa, in medie, este de asteptat ca efectele sa dureze un minim de 9 pana la 15 luni.

Tratamentele RF FRACTIONAL sunt conditionate de un anumit tip de piele?
Nu, tratamentele pot fi efectuate pe orice tip si fototip de piele, fara a exista riscul hiperpigmentarii sau depigmentarii.

Ce zone ale corpului pot fi tratate cu RF FRACTIONAL?
Poate fi tratata orice zona a corpului, cele mai comune fiind fata, gatul si decolteul.

Ce trebuie sa fac dupa tratament?
Nu este necesara perioada de refacere ulterior tratamentelor cu RF FRACTIONAL! Pacientul poate reveni la activitatile obisnuite imediat dupa proceduri, fara niciun fel de restrictii sau cerinte post-tratament. Pielea ar putea prezenta o usoara roseata la inceput, dar aceasta ar trebui sa dispara in cateva ore.

Trebuie sa iau anumite suplimente sau sa urmez o dieta stricta?
Nu este nevoie sa se ia niciun fel de supliment. Acelasi lucru este valabil si in cazul dietelor si al exercitiilor fizice, acestea fiind doar optionale. Cele mai multe persoane devin extrem de motivate in urma tratamentelor RF FRACTIONAL.

Care este regimul de tratament RF FRACTIONAL recomandat?
Intervalul tipic dintre sesiuni este o data la fiecare doua-trei saptamani. Majoritatea pacientilor vor vedea rezultate excelente dupa 5-6 tratamente. Aceasta poate varia in functie de starea pielii pacientului, iar esteticianul va fi mai in masura sa evalueze si sa faca un plan de tratament.

Acest tratament poate fi utilizat in combinatie cu alte tratamente?
Da, RF FRACTIONAL poate fi utilizat in aceeasi sesiune de tratament sau la o data ulterioara, in combinatie cu alte tratamente. RF FRACTIONAL poate fi de asemenea combinat cu tratamente injectabile sau tratamente cu energie suplimentare.

Care este diferenta intre RF FRACTIONAL si LASER?
Spre deosebire de terapia traditionala cu laser, cea mai mare parte energiei RF FRACTIONAL este concentrata in derm, in timp ce doar un mic procent din suprafata este afectata, generand incalzire termica volumetrica adanca si rezultate optime. Dimpotriva, in cazul tratamentului cu LASER, cea mai mare parte a energiei ramane la suprafata, in timp ce numai o cantitate mica de energie patrunde adanc in derm.

Cat costa procedura RF FRACTIONAL?
Costul unui tratament HIFU poate varia in functie de zona tratata si factori cum ar fi localizarea geografica si politica individuala a cabinetelor de estetica. In general, costul unui tratament poate incepe de la 15€.


Intrebari frecvente HIFU
Poze inainte si dupa
Contact rapid

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult