Rezultate clinice

Intrebari frecvente

Este mai avantajos sa inchiriez sau sa cumpar un echipament LASER?
Solutia cea mai buna depinde de nevoile tale si de bugetul disponibil. Varianta de inchiriere implica riscuri reduse si un cash flow confortabil inca din primele luni, dar nu esti proprietarul echipamentului. Atunci cand cumperi, poti folosi echipamentul cum doresti si iti amortizezi investitia mai repede. Orice varianta ai alege, vei avea beneficii sigure. Un echipament inchiriat poate fi oricand achizitionat, daca iti doresti acest lucru.

Care este perioada minima de inchiriere a unui aparat LASER? 
Perioada minima este de 3 luni. Desi un aparat LASER poate aduce profituri substantiale chiar si intr-o luna, credem ca o perioada de minim 3 luni este necesara pentru a observa adevaratul potential al acestor echipamente. Oferim acest sistem de inchiriere pentru ca stim ca echipamentele noastre pot aduce rezultate spectaculoase in cazul fiecarui tratament.

Pot cumpara echipamentul dupa ce l-am avut in chirie?
Da, dupa terminarea contractului de chirie poti opta pentru achizitionarea aparatului (leasing sau cash) si vei primi si un discount proportional cu perioada de inchiriere. 

Daca doresc sa achizitionez in leasing un aparat LASER, beneficiez de discount?
Sigur, prin ambele variante posibile de plata, cash sau leasing, vei putea beneficia de discount deoarece L’ORTEC MEDIAL primeste plata integrala a aparatului. Avantajul unui leasing este ca aveti o plata lunara mica, asemanatoare cu o chirie lunara, dar la sfarsitul contractului echipamentul ales ramane al dumneavoastra.

Daca inchiriez sau achizitionez un echipament LASER voi primi training?
Da, fie ca inchiriati, achizitionati sau optati pentru leasing, va oferim o zi intreaga de curs in care veti invata teoriile care stau la baza tehnologiei  si prin sesiuni de practica veti dezvolta abilitatile necesare operarii in deplina siguranta si incredere a echipamentelor LASER. Pe toata perioada contractuala veti avea acces la un trainer specializat pentru orice tip de intrebare sau ajutor.

Voi primi materiale informative despre aparate si procedura? 
Fiecare echipament LASER este insotit de un KIT de marketing complet. Acesta contine: fise pentru diagnoza pentru clienti, contract de servicii si consintamant, brosuri cu informatii legate de procedura, afise, bannere indoor si outdoor care se personalizeaza cu datele companiei dumneavoastra. 

Cat de interesati sunt clientii de serviciile oferite cu ajutorul echipamentelor LASER?
Interesul pentru tratementele cu lumina LASER este unul sporit. Fir ca vorbim despre procedura epilarii definitive sau despre indepartarea tatuajelor, mii de perosane apeleaza la acest serviciu in Romania. Oportunitatile sunt foarte mari, iar clientii care vin chiar si pentru o singura sedinta tind sa devina clienti fideli.

Este lumina emisa de aparatele LASER daunatoare pentru mine?
Echipamentul nu prezinta niciun risc pentru pacient sau pentru operator. Ca atare, lumina emisa de aparatele laser nu aduce efecte adverse.

Este tratamentul de epilare definitiva cu laser dureros?
Majoritatea pacientilor afirma ca nu este dureros, senzatia simtita fiind uneori chiar placuta.

Care este durata unui tratament complet de epilare definitiva?
Pentru a elimina pana la 80% din firele de par sunt necesare intre 6 si 10 sedinte in functie de fototip. Deoarece firele de par cresc cu viteze diferite in zone diferite, sedintele vor fi efectuale la intervale de 3-6 saptamani.

Cat dureaza pana cand dispare tatuajul?
 In functie de marimea tatuajului si de modul de realizare al acestuia, numarul de sidinte poate varia. In general media este de sase sau opt sedinte repetate dupa un intervat de cateva saptamani pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Care sunt efectele secundare ale procedurii de indepartare a tatuajelor cu laserul?
In urma tratamentului pacientii pot reveni imediat la activitatilor lor zilnice. Zona supusa tratamentului se inroseste si poate aparea senzatia de arsura, insa totul la un nivel suportabil. La unele persoane pot aparea senzatii de mancarime in umra cicatrizaii pielii. Aceste efecte secundare nu sunt de durata.


Intrebari tehnice
Studii clinice
Poze inainte si dupa
Contact rapid

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult