Rezultate clinice

Intrebari tehnice

Cat dureaza o sedinta de epilare definitive cu laserul? 
Durata unei sesiuni de epilare se stabileste in cazul fiecarui client in functie de suprafata care trebuie tratata. Pentru zone precum fata sau axila o sedinta poate dura doar 3-6 minute. Chiar si pentru zona dorsala sau a membrelor inferioare durata unei sedinte de epilare definitiva cu tehnologia LASER este redusa cu 50% fata de sedintele realizate cu tehnologii clasice. Veti petrece mai putin timp in tratamente, iar rezultatele vor fi mai spectaculoase.

Este tratamentul cu laser dureros?
Laserul folosit in epilarea definitiva este dotat cu un sistem de racire, fapt ce conduce la eliminarea disconfortului resimtit de pacient. Metoda nu este dureroasa.

Tratamentele de epilare definitiva cu laser sunt eficiente pentru orice tip de par?
Da, conditia principala fiind ca tratamentul sa fie respectat intocmai, excpetie facand numai persoanele cu ten african( fototip 4). Diferenta dintre tratamentul pentru firele de par mai putin pigmentate sau cu o structura mai fina si parul inchis la culoare, consta in numarul de sedinte necesar unui rezultat optim.

Unde anume putem aplica epilarea cu laser?
Metoda este una testate si sigura, iar aceasta se poate aplica pe orice zona a corpului uman, mai putin pe pleoape si sprancene.

Raza laser ne poate afecta organismul?
Adancimea maxima la care poate ajunge raza laser este intre 2 si 5 mm sub piele. Astfel, folicul de par este distrus, dar organele interne nu sunt afectate in niciun fel.

Se poate realiza terapia cu laser si in cazul in care exista fire de par crescute sub piele?
Acest tip de tratament este chiar recomandat persoanelor ce au fire de par crescute sub piele deoarece laserul distruge atat firele de la suprafata cat si cele ascunse in interior.

Epilarea cu laserul se poate efectua si pe persoanele ce sufera de dereglari hormonale?
Da, tratamentul se poate face, insa acesta va dura mai mult. Pentru a inlatura polizitatea excesiva cauzata de dereglarile de ordin hormnonal este necesar doar un numar mai mare de sedinte de tratament.

Cum se realizeaza stergerea tatuajului folosind laserul?
Principiul de functionare al aparetelor LASER implica fragmentarea particulelor de pigment prezent la nivelul pielii. Energia laser ajunge in piele si atenueaza culoarea pigmentilor pana la disparitia completa a acestora.


Intrebari frecvente
Poze inainte si dupa
Contact rapid

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult