480nm - 1200nm - Leziuni pigmentare

Indeparteaza petele de culoare ale pielii prin cea mai noua tehnologie, IPL
Lumina pulsata la o frecventa de 480nm-1200nmUn ten perfect este ceea ce isi doreste, cu siguranta, orice persoana, la orice varsta. De multe ori, insa, din diverse cauze, structura pielii si a substratului acesteia dau nastere micilor imperfectiuni cum sunt pistruii sau chiar unor pete de culoare, mai inchise sau mai deschise, foarte vizibile si foarte deranjante din punct de vedere estetic, mai ales pentru doamne si domnisoare.
                         
Si cum fondul de ten este doar o solutie temporara, sunt cautate diverse tratamente si solutii care sa refaca culoarea uniforma a pielii, pe fata, pe brate sau pe orice parte  acorpului.

Lumina Intense Pulasata cu tehnologia SHR este o solutie de ultima generatie ce reuseste, prin pulsatii ale luminii, sa regleze cantitatea de melanina din substratul de piele, exact pe zonele care sunt afectate.

Ce sunt leziunile pigmentate, hiperpigmentarea si hipopigmentarea?

Leziunile pigmentate se datoreaza unui dezechilibru al melaninei din sustratul pielii. Un exces de melanina concentrat aproape de suprafata pielii da nastere petelor inchise la culoare iar aceasta afectiune se numeste HIperpigmentare. Efectul opus, cel al lipsei de melanina pe anumite suprafete ale pielii dau nastere unor pete deschise vorbind in acest caz de hipopigmentare.

Hiperpigmentarea dar mai ales hipopigmentarea pot afecta intreaga suprafata a corpului ceea ce inseamna o expunere periculoasa la razele ultraviolete.

Melanina, produsa de melanocite, este un pigment prezent in piele, par si membranele ochiului cu rolul principal de protejare impotriva razelor ultraviolete. Producerea melaninei este declansata in principal de razele ultraviolete de tip UVB ca o masura de protectia a corpului pentru a impiedica aparitia arsurilor, cancerului de piele sau imbratranirea pielii.

Hiperpigmentarea are mai multe cauze.
Inaintarea in varsta
Disfunctii ale ficatului
Expunerea indelungata la soare,
Dereglari hormonale, in special la femei, in timpul sarcinii – asa numita masca de nastere
Diferite medicamente pot avea ca efect secundar hiperpigmentarea, respectiv aparitia unor pete de culoare inchisa pe piele
Diferite crème netestate si care contin numeroase substante daunatoare pielii.

Hipopigmentare are de asemenea, numeroase cauze: vitiligo, inflaari la nivelul pielii, arsuri, defecte genetice, albinism, piebaldism, leproza, sindromul Waardenburg, scleroze tuberoase, hipomelanoza, injectii costicosteroide si multe alte afectiuni mai rare. Peste 70 de cauze ale hipopigmentarii sunt trecute in lista cauzelor acestei afectiuni de catre organismele medicale internationale.

Cu ajutorul tratamentelor cu lumina, leziunile pigmentate se pot estompa chiar dupa primul tratament iar tratamente consecutive vor duce la eliminarea acestora si uniformizarea culorii pieli.
Tratamentul prin Lumina Intense Pulasata cu tehnologia SHR este non invaziv. Se poate aplica pe orice parte a corpului, inclusiv pe fata.

Cum actioneaza Lumina Intense Pulasata cu tehnologia SHR asupra leziunilor pigemntate?

In cazul hiperpigmentarii, TEHNOLOGIA SHR  elibereaza, prin impulsuri de lumina, energie ce este absorbita de melanina in exces. Aceasta, printr-o incalzire rapida, se topeste ducand la distrugerea celulelor cu melanina in exces.

PISTRUILE pot fi indepartate cu ajutorul Lumina Intense Pulasata cu tehnologia SHR. Este o metoda tot mai des cautat de persoanele care au un ten acoperit de pistrui si care nu gasesc alte solutii eficiente care sa aiba efect pe termen lung. Cu SHR, indepartarea pistruilor este realizata prin egalizarea cantitatii de melanina din substratul de piele. IPL poate fi folosita cu succes pe orice parte a corpului pentru a indeparta pistruii.

Orice persoana, indiferent de ten, poate sa fie afectata de pete inchise de culoare, chiar si persoanele cu un ten foarte inchis. Tehnologia E-LIGHT ce o regasim pe aparatul INTENSE 3000E-LIGHT , poate sa indeparteze petele de culoare chiar si pentru aceste persoane .

Important: Lumina Intense Pulasata cu tehnologia SHR reuseste sa indeparteze surplusul de melanina dar nu indeparteaza si cauzele hiperpigmentarii sau hipopigmentarii. Pentru aceasta, trebuie consultat si un medic dermatolog care sa recomande un tratament corespunzator pentru afectiuni hormonale, stabilirea unor efecte secundare ale medicatiei sau alte cauze medicale. Acelasi lucru est evalabil si in cazul alunitelor. Inainte de un tratament cu lumina pulsata este indicat un consult dermatologic.

Hipopigmentarea a presupune lipsa ori existenta in cantitati mult mai mici decat normale a melaninei ce este raspunzatoare de culoarea pielii.
In cazul hipopigmentarii, IPL actioneaza asupra substratului de piele pentru a stimulaproductai de melanina pe zonele afectate.

Tratarea acneei cu ajutorul aparatelor din gama INTENSE

Aparatele INTENSE resuesc sa indeparteze petele de culoare ale pielii de pe orice parte a corpului, intr-un mod simplu si eficient. Tehnologia de varf permite o trecere mult mai rapida asupra petelor de culoare cu efect maxim.

Gradul maxim de control permite aparatelor INTENSE sa actioneze exact asupra substratului de piele afectat de suprapigmentare sau depigmentare fara a afecta stratul de piele sau vase de sange. De altfel, aparatele INTENSE se bazeaza pe programe prestabilite prin care, frecventa impulsui este setata la valorile exact astfel incat sa se actioneze doar asupra substratului afectat.

Aparatele INTENSE sunt folosite deja in cele mai moderne clinici dermatologice din Europa. 

Inchirierea sau cumpararea unui aparat INTENSE cu tehnologia SHR  este insotita de un training al echipei ce urmeaza sa il foloseasca in cabinetul sau salonul dumneavoastra de infrumusetare astfel incat sa puteti sa le oferiti clientilor dumneavoastra o solutie sigura si satisfactia unui tratament eficient

Pentru mai multe detalii despre aparatele INTENSE cu tehnologia SHR, intrati in sectiunea  Aparate ale acetui site sau va recomandam sa contactati-ne pentru a va oferi toate detaliile tehnice cat si recomandari privind cea mai buna solutie de inchiriere sau achizitie in functie de serviciile pe care doriti sa le oferiti clientilor dumneavoastra.

Aparate


Contact
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult